Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

 

Glavni Izbornik

Apartman pretraživanje

Apartman 2 osobe
Apartman 3 osobe
Apartman 4 osobe
Apartman 5 osoba
Apartman 6 osoba
Apartman 7 osoba
Apartman 8 osoba
Apartman svibanj
Apartman lipanj
Apartman srpanj
Apartman kolovoz
Apartman rujan
Apartman listopad

Vile pretraživanje

Vila s bazenom
Vila s psima
Vila 3 osobe
Vila 4 osobe
Vila 5 osoba
Vila 6 osoba
Vila 7 osoba
Vila 8 osoba
Vila 9 osoba
Vila 10 osoba
Vila 12 osoba
Vila grupa

Recommended

Cijene cigareta

Cigarete su relativno jeftine u Hrvatskoj za razliku od većine zemalja Europske Unije, iako su se zadnjih godina značajno povećali porezi.

Cigarete se mogu kupiti u kioscima, benzinskim postajama i supermarketima. Obično postoji i mali izbor cigareta u posjećenijim barovima i diskotekama.

Uvoz cigareta u Hrvatskoj

Ako putujete unutar zemalja Europske Unije, sa sobom smijete ponijeti slijedeću količinu cigareta (ako ste iz zemalja koje nisu u EU, provjerite kod svoje carinske uprave):

200 cigareta ili 100 cigarilosa ili 50 cigara ili 250 g duhana 

Cigarete bez poreza

Cigarete bez poreza koje su na primjer kupljene u zračnoj luci, još su uvijek jeftinije od cigareta kupljenih u običnim trgovinama. Ušteda ovisi o marki cigareta.

Osnovne cijene cigareta u Hrvatskoj

cijena-cigarete

Ispod smo načinili listu cijena za različite marke cigareta. Svaka tri mjeseca ažurirat ćemo listu i objaviti je ovdje i na našoj Facebook i Twitter stranici. Stoga, ako želite biti u tijeku sa razvojem cijena, dodajte ovu stranicu u favorite ili kliknite ovdje na link kako biste pratili Croazia Facebook ili Twitter Croazia na kojima objavljujemo ažuriranu košaricu.

Webmaster: ne ustručavajte se ponovno koristiti sliku na vašoj web stranici povezivanjem na URL slike. Ažurirat ćemo sliku te će tako ažuriranja biti vidljiva i na vašoj stranici kada umetnete link.